Ndërrimi i gomës me këmbë (Video)
Faqja 1 e 1
Ndërrimi i gomës me këmbë (Video)
Djali 28-vjeçar, i cili ka lindur pa krahë, arrin të bëjë me këmbë edhe punët më të vështira.
Matt Stutzman është prova e gjallë se vendosmëria mund të bëjë të kapërcesh edhe disavantazhin më të madh. Djali 28-vjeçar, i cili ka lindur pa krahë dhe ka profesionin mekanik, arrin të bëjë me këmbë edhe punët më të vështira. Jo vetëm kaq, por për të vepruar i duhet fare pak kohë. Në një video, Stutzeman arrin të ndërrojë gomën e veturës për 9 minuta. E të gjithën e bën pa asnjë ndihmë nga të tjerët, transmetojnë agjencitë.
Matt është i martuar dhe ka dy djem, ndërsa aktualisht dëshira e tij më e madhe është të kualifikohet në lojërat Paraolimpike në Londër më 2012. Ai, që nga mosha 16-vjeçare merret me shigjetari. Në korrik me pjesën tjetër të ekipit do të udhëtojë në Itali në kualifikime.
https://youtu.be/F4cYcdDMl8s
Matt Stutzman është prova e gjallë se vendosmëria mund të bëjë të kapërcesh edhe disavantazhin më të madh. Djali 28-vjeçar, i cili ka lindur pa krahë dhe ka profesionin mekanik, arrin të bëjë me këmbë edhe punët më të vështira. Jo vetëm kaq, por për të vepruar i duhet fare pak kohë. Në një video, Stutzeman arrin të ndërrojë gomën e veturës për 9 minuta. E të gjithën e bën pa asnjë ndihmë nga të tjerët, transmetojnë agjencitë.
Matt është i martuar dhe ka dy djem, ndërsa aktualisht dëshira e tij më e madhe është të kualifikohet në lojërat Paraolimpike në Londër më 2012. Ai, që nga mosha 16-vjeçare merret me shigjetari. Në korrik me pjesën tjetër të ekipit do të udhëtojë në Itali në kualifikime.
https://youtu.be/F4cYcdDMl8s
Leonard- [ Pergjegjes i forumit ]
- Gjinia :
Postime: : 633
Piket : 1768
Birthday : 17/07/1988
Rregjistrimi : 11/03/2011
Mosha : 36
Vendbanimi : Athin
Similar topics
» Video humoristike!!!
» Informacione rreth orës së Mekkes një bukuri e mahnitëshme (Foto dhe Video)
» Video nga Sherri i BB4: Ermela-Ogrenit je parazit, je ba si qeni qe lef....
» Video Skandal - Ogreni e thote shqip qe kam mikun brenda ne BB
» Lumi në Kanada bëhet i gjelbë keni dhe video shikojeni
» Informacione rreth orës së Mekkes një bukuri e mahnitëshme (Foto dhe Video)
» Video nga Sherri i BB4: Ermela-Ogrenit je parazit, je ba si qeni qe lef....
» Video Skandal - Ogreni e thote shqip qe kam mikun brenda ne BB
» Lumi në Kanada bëhet i gjelbë keni dhe video shikojeni
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi