Alma komenton banoret e mbetur te BB4
Faqja 1 e 1
Alma komenton banoret e mbetur te BB4
Ermela – Nje shkrepse, qe ndez edhe ne uje.
Ergysi- Gjenerali i Ushtrise fantazem.
Mirjeta- Nje kaktus pa rrenje qe rritet dhe nuk e di pse rritet.
Marieli- Gjigandi me zemer te madhe, ku ka vend edhe per ata qe nuk e meritojne.
Ogreni- Ky djale eshte aq lart, sa une hoqa dore nga endrra per te fluturuar, nga bezdia mos e takoj.
Neda- Alpiniste qe kacavirret pa rripin e sigurimit, per te arritur Ogren (Brad) Pitt.
Ergysi- Gjenerali i Ushtrise fantazem.
Mirjeta- Nje kaktus pa rrenje qe rritet dhe nuk e di pse rritet.
Marieli- Gjigandi me zemer te madhe, ku ka vend edhe per ata qe nuk e meritojne.
Ogreni- Ky djale eshte aq lart, sa une hoqa dore nga endrra per te fluturuar, nga bezdia mos e takoj.
Neda- Alpiniste qe kacavirret pa rripin e sigurimit, per te arritur Ogren (Brad) Pitt.
Leonard- [ Pergjegjes i forumit ]
- Gjinia :
Postime: : 633
Piket : 1768
Birthday : 17/07/1988
Rregjistrimi : 11/03/2011
Mosha : 36
Vendbanimi : Athin
Similar topics
» Alma: E kam humbur respektin per Neden dhe Ogrenin
» Simona motra e Nedës: Ju rrëfej anën e panjohur të Nedës dhe raportet me banorët
» WoW E Pabesueshme Por E Vertete ! Vellai i Madh Vendos Te Nxjerre Jashte Shtepise Me Te Njohur Genten e Cila Ka Ofenduar Te Gjith Banoret E Shtepise ! Kiko Per Me Shume Ket ==>>
» Simona motra e Nedës: Ju rrëfej anën e panjohur të Nedës dhe raportet me banorët
» WoW E Pabesueshme Por E Vertete ! Vellai i Madh Vendos Te Nxjerre Jashte Shtepise Me Te Njohur Genten e Cila Ka Ofenduar Te Gjith Banoret E Shtepise ! Kiko Per Me Shume Ket ==>>
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi